Saavutettavuus

Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa noin 250 kilometriä Napapiirin pohjoispuolella, ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta arktinen kylä on helppo saavuttaa yksityistä tai julkista liikennettä käyttäen.

Autolla

Saariselkä sijaitsee Valtatie 4:n varrella, reittiohjeet löydät helposti esimerkiksi Google Maps-palvelun avulla.

Junalla

Saariselälle on helppo matkustaa ympäristöystävällisesti JunaBussi-yhdistelmällä. Lähin rautatieasema sijaitsee Rovaniemellä, mistä on suora bussiyhteys Saariselälle. Junien aikataulut ja liput löytyvät verkosta VR verkkosivuilta.

Bussilla

Saariselälle on hyvät yhteydet bussilla eri puolilta Suomea, ja alueella toimii useita liikennöitsijöitä. Bussien ajankohtaiset aikataulut ja liput löydät kätevästi Matkahuollon sivuilta.

Ivalon lentokentältä pääset helposti Saariselälle, sillä jokaiselta lennolta on bussiyhteys. Lisätietoa lentokenttäbussin aikatauluista ja hinnoista löydät täältä.

Lentokoneella

Saariselkä sijaitsee 25 kilometrin päässä Ivalon lentokentältä, jonne on useita suoria lentoja päivässä Helsingistä ja talvisesongilla eri puolilta Eurooppaa.

Ivaloon on Kaamosjazzien aikaan hyvät lentoyhteydet, Ivalon ja Helsingin välisiä suoria lentoja on päivittäin useita. Aikataulut ja hinnat löydät Finnairin ja Norran verkkosivuilta.

Ivalon lentokentältä Saariselälle pääset lentokenttäbussilla tai taksilla.


Esiintymispaikat

Vuonna 2023 Kaamosjazz-konserttien esiintymispaikkoina toimivat Star Arctic Hotellin Ravintola Kaunis, Santa’s Hotel Tunturin viihderavintola Siula sekä Saariselkä Ski & Sport Resortin ravintola Lieggâ Láávu.

Esteettömyys

Star Arctic hotellin ravintola Kauniiseen on esteetön kulku. Hotellin aulassa on esteetön wc.

Santa’s Hotel Tunturin Siulassa järjestettävät jazz-tanssit ja Dallapén konsertti tapahtuu 2.:ssa kerroksessa. Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli tarvitset esteettömän kulun laittamalla sähköpostia: info@kaamosjazz.fi
Valitettavasti ravintolassa ei ole esteetöntä wc:tä.

Lieggâ Láávuun kulku ei valitettavasti ole esteetön. Tilaan on kaksi porrasta ja kynnys sekä wc-tilat sijaitsevat alakerrassa, jonne ei ole muuta kulkuväylää kuin portaat.

Liikunta- ja näkörajoitteisen henkilön saattaja pääsee maksutta mukaan festivaaleille. Hänen tulee saavuttaessa paikan päälle noutaa vapaalippu lipunmyyntipisteeltä. Laitathan meille etukäteen meiliä, jos olet tulossa jonkun avustajana: info@kaamosjazz.fi


Tapahtumassa mukana


Vastuullinen tapahtumanjärjestäjä:
Star Arctic Oy ja Saariselkä Ski & Sport Resort Oy